Δ. Παπακωνσταντίνου προς Δ. Κεχαγιά: Βρήκατε γερά θεμέλια για να συνεχίσετε το έργο αποχέτευσης στην Καλλιθέα Πεντέλης
Κοινωνία

Δ. Παπακωνσταντίνου προς Δ. Κεχαγιά: Βρήκατε γερά θεμέλια για να συνεχίσετε το έργο αποχέτευσης στην Καλλιθέα Πεντέλης

Με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Πεντέλης για την πορεία υλοποίησης του έργου της αποχέτευσης της Καλλιθέας ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Συμμαχία επισημαίνει ότι σκοπίμως η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά αγνοεί τη συμβολή που είχε στο όλο ζήτημα η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου αναφέρει:

«Με μία διθυραμβική ανακοίνωση η δήμαρχος ενημέρωσε για τη δημοπράτηση του έργου της αποχέτευσης της Καλλιθέας Πεντέλης ύψους 4,37 εκατομμυρίων ευρώ. Στην ανακοίνωση αυτή περιγράφεται με λεπτομέρειες το αντικείμενο του έργου και εκφράζονται ευχαριστίες σε δικούς της σήμερα αιρετούς (όσοι συνεργάστηκαν μαζί της, αλλά ανάνηψαν και απεχώρησαν παραλείπονται κατά την προσφιλή της τακτική να τιμωρεί και αγνοεί όσους την εγκαταλείπουν), καθώς και σε  υπηρεσιακούς παράγοντες για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου.

Προξενεί όμως απορία αλλά και δυσάρεστη έκπληξη η μη αναφορά της προηγούμενης διοίκησης στη σύλληψη, αλλά και την υλοποίησή του. Προς τι λοιπόν αυτή η μιζέρια;

Εμείς, όταν επί των ημερών μας ολοκληρωθεί το έργο, θα καλέσουμε στα εγκαίνια και την κυρία Κεχαγιά, όπου και αν βρίσκεται τότε, γιατί έχει και αυτή τη δική της συμμετοχή.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

  1. Η αρχική ιδέα για την κατασκευή του έργου ξεκίνησε από τη διοίκηση Στεργίου αμέσως μετά την ολοκλήρωση του κτιριακού συγκροτήματος στο Ο.Τ. 122 της Δ.Κ. Πεντέλης.
  2. Σε άπειρες συσκέψεις και επαφές με την ΕΥΔΑΠ αποφασίστηκε η παραχώρηση δημοτικής έκτασης για την κατασκευή αντλιοστασίων και ολοκληρώθηκε και η μελέτη του δικτύου.
  3. Η συνεννόηση με τον γειτονικό Δήμο Γέρακα – Παλλήνης  για την κατασκευή του κεντρικού αγωγού αποδέκτη μέσα στα όρια του Δήμου Γέρακα – Παλλήνης έγινε και αυτή επί διοικήσεως Στεργίου, με προσωπική παρέμβαση του τότε αντιδημάρχου κου Παπακωνσταντίνου στον δήμαρχο Γέρακα.

Συμπερασματικά το έργο ξεκίνησε, σχεδιάστηκε και ωρίμασε επί διοικήσεως Στεργίου και η σημερινή διοίκηση για του λόγου το αληθές το ολοκλήρωσε περαιτέρω και φρόντισε για τη χρηματοδότησή του.

Χαιρετίζουμε λοιπόν τη χρηματοδότηση του έργου, αλλά καλό θα είναι για την αποκατάσταση της αλήθειας να αποδίδονται τα του Καίσαρως τω Καίσαρι…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet