Δ. Παπακωνσταντίνου: Πότε ολοκληρώνεται το έργο μεταφοράς των πυλώνων Νέας Πεντέλης;
Κοινωνία

Δ. Παπακωνσταντίνου: Πότε ολοκληρώνεται το έργο μεταφοράς των πυλώνων Νέας Πεντέλης;

Να «δεσμευτεί με καταληκτική ημερομηνία την ολοκλήρωση του έργου μεταφοράς των πυλώνων Νέας Πεντέλης» ζητεί από τη δημοτική αρχή ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Συμμαχία Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, έπειτα από την έκφραση ανησυχιών κατοίκων της περιοχής, όπως αναφέρει.

Ο Δ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει σχετικά:

«Μετά από πρόσφατη διθυραμβική αλλά και συγχρόνως αμετροεπή (όσον αφορά την ιστορία, την οικονομική και κοινωνική διάσταση του έργου) δήλωση σας περί “ολοκλήρωσης” τις επόμενες ημέρες του έργου μεταφοράς των πυλώνων Νέας Πεντέλης, αντιπροσωπεία του συνδυασμού μας επισκέφθηκε για πολλοστή φορά το χώρο και μίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Μεταφέρουμε την ανησυχία τους, την οποία κατανοούμε, διότι το έργο έχει μεν προχωρήσει σημαντικά έχει όμως σταματήσει στη παρούσα φάση. Το βασικό αίτημα που σας θέτουμε και συγχρόνως ερώτημα είναι: Μιλήστε με ΑΔΜΗΕ και εξασφαλίστε δέσμευση για ημερομηνία άμεσης περάτωσης του έργου.

Το έργο αν είχαν τηρηθεί οι αρχικοί σχεδιασμοί και δεσμεύσεις όπως σας το παραδώσαμε, έπρεπε να είχε τελειώσει τον Ιούνιο του 2020. Αλλά και με τις δικές σας δεσμεύσεις έχει υπερβεί πάνω από 100% το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης. Διανύουμε μία περίοδο άκρως απρόβλεπτη οικονομικά, πολιτικά, γεωστρατηγικά. Φτάσαμε στην πηγή, όπως λέει και ο λαός, ώρα να πιούμε νερό. Είναι πράγματι MEGA έργο, όπως το έχω χαρακτηρίσει, το πρώτο στην Ελλάδα, που για να ολοκληρωθεί χρειάστηκαν να υπάρξουν οραματιστές και πραγματιστές. Στη σκυταλοδρομία αυτή η τελευταία σκυτάλη είναι στα χέρια σας.

Να υπάρξει δέσμευση καταληκτικής ημερομηνίας περάτωσης του έργου. Το οφείλουμε στους συμπολίτες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet