Δ. Παπακωνσταντίνου: Όλα στον βωμό της κυβερνησιμότητας κ. Παλαιοδήμο;
Κοινωνία

Δ. Παπακωνσταντίνου: Όλα στον βωμό της κυβερνησιμότητας κ. Παλαιοδήμο;

Κριτική στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πεντέλη 2020», Άγγελο Παλαιοδήμο, ασκεί ο επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Συμμαχία», Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, με αφορμή την υπογραφή από τον πρώτο της επικαιροποίησης μελέτης για ποδηλατόδρομο στον Δήμο.

Κύριε Παλαιοδήμο, μήπως δεν ήσουν δίπλα μας – μαζί μας, σε ρόλο πρωτεύοντα και με κυρίαρχο λόγο, όταν δεχόμαστε αφόρητη πίεση, ακραίες προκλήσεις, απειλές και προπηλακισμούς, επί δημαρχίας Γραφάκου το 2008, από βαλτούς ντόπιους και ξενόφερτους, επειδή είχαμε αντιταχθεί με επιχειρήματα στον ποδηλατόδρομο;», ρωτά τον δημοτικό σύμβουλο ο κ. Παπακωνσταντίνου και προσθέτει:

«Μήπως δεν πρωταγωνίστησες στη διαμόρφωση αντίθετης άποψης που τεκμηριωμένα εκφράσαμε; Μήπως δεν ξενύχτησες μέχρι τις 5 τα ξημερώματα στα ατέρμονα Συμβούλια, προσπαθώντας η μειοψηφική τότε διοίκηση (της ίδιας παράταξης, μειοψηφία όπως και τώρα) να επιβάλλει την άποψή της;».

Και ο επικεφαλής της «Δημοτικής Συμμαχίας» καταλήγει στην ανακοίνωσή του:

«Τώρα όλα στον βωμό της κυβερνησιμότητας θυσιάζονται και βάζεις φαρδιά – πλατιά την υπογραφή σου για επικαιροποίηση της μελέτης εκείνης για τον ποδηλατόδρομο; Δεν άφηνες τουλάχιστον κανέναν άλλο να υπογράψει; Περί κυβερνησιμότητας ή περί σκοπιμότητας πρόκειται; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λοιπόν;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet