Δ. Στεργίου: «Επαγρυπνούμε και δεν εφησυχάζουμε για το “Αμ. Φλέμινγκ”»
Κοινωνία

Δ. Στεργίου: «Επαγρυπνούμε και δεν εφησυχάζουμε για το “Αμ. Φλέμινγκ”»

«Επαγρυπνούμε και δεν εφησυχάζουμε» δηλώνει ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης αναφορικά με τη διατήρηση της λειτουργίας του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη και τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου που φαίνεται να «διασώζουν» το Νοσοκομείο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου Πεντέλης:

Με αγώνα πετύχαμε τα αυτονόητα.

Μετά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη και τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου στη Βουλή, φαίνεται ότι σώζεται το Νοσοκομείο ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ (πτέρυγα Τσαγκάρη) στα Μελίσσια, κατάσταση που επιτεύχθηκε με τον αγώνα κυρίως του προσωπικού του νοσοκομείου και τη συμπαράσταση όλων μας.

Επαγρυπνούμε και δεν εφησυχάζουμε. Το Νοσοκομείο ΦΛΕΜΙΝΓΚ όχι μόνο θα πρέπει να διατηρηθεί αλλά να εξωραϊστεί κτιριακά και στον περιβάλλοντα χώρο, να στελεχωθεί και να εκσυγχρονιστεί μηχανολογικά. Έχει τις δυνατότητες να γίνει το Πρότυπο Περιφερειακό Νοσοκομείο.

Χαιρόμαστε γιατί για πρώτη φορά βρήκαμε ευήκοον ους στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και στην αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ζωή Ρακοπούλου.

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Στεργίου- Καψάλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet