Εγκαινιάστηκε το Β΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε το Β΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 το Β΄ ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, επί των οδών Σκιάθου 5 και Μπακογιάννη.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, δήλωσε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, «Είναι σημαντική η στήριξη των ανθρώπων της ηλικίας μας, οι οποίοι προσέφεραν στους γονείς τους, προσέφεραν στις οικογένειές τους και τώρα δεν πάνε στο γηροκομείο γιατί ταΐζουν τα εγγόνια τους, αυτή είναι η γενιά η δικιά μας και πρέπει να δείξει σωστό ντορό στις επόμενες γενιές, δεν αποτύχαμε εμείς αλλά οι επιλογές μας, μας οδήγησαν εδώ. Σε τοπικό επίπεδο δεν θα αποτύχετε στις επιλογές σας και δεν θα αποτύχετε γιατί θα είμαστε εδώ για να σας δείξουμε τη λύση με πράξεις και μία βασική πράξη από αυτές είναι αυτή που γίνεται εδώ. Αποφασίσαμε πως πρέπει να υπάρχει η αξιοποίηση αυτού του χώρου. Οι χώροι είναι απρόσωποι και προσωποποιούνται όταν βρεθούν άνθρωποι που γίνονται ολοκαύτωμα για την αποστολή. Στην κατεύθυνση του ανθρώπου θα κάνουμε όλοι την προσπάθεια για να δημιουργήσουμε εδώ έναν ζεστό χώρο».

Στο πλούσιο πρόγραμμα του ΚΑΠΗ περιλαμβάνονται μαθήματα Αγγλικών, Ιταλικών, Ζωγραφικής, Πλεκτικής και Γιόγκα, λειτουργεί τμήμα Χορωδίας και Χορών Latin, καθώς και κομμωτική περιποίηση. Επίσης δίνεται και η δυνατότητα συνάντησης με κοινωνικό λειτουργό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) Άγγελος Παλαιοδήμος, η θεματική αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα, η πρόεδρος του Β΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων Καίτη Μασμανίδου, η πρόεδρος του Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων Τίτσα Κυβέλου, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης Ελευθέριος Κιτσούλης, η πρόεδρος του Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων Εύη Ευαγγελίου, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων Κική Μπάρα, η τοπική σύμβουλος Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σάββας Βορέας και Γεώργιος Μουαμελετζής και η Γιώτα Τσινού.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Αρτοποιείο Κωνσταντίνου Παλαιοδήμου, το super market Βασιλόπουλος και το super market Σκλαβενίτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet