Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας & Φροντίδας Πεντέλης
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας & Φροντίδας Πεντέλης

Εγκαινιάστηκε το «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Φροντίδας» της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου 2014 από τον δήμαρχο Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, δήλωσε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «Το όραμά μας, οι αγώνες και η δέσμευσή μας για μια ακόμα κοινωνική δομή προσφορά στους συμπολίτες μας, έγιναν Πράξη. Η παρουσία σας σήμερα εδώ, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, επιβραβεύοντας έτσι τον μόχθο για την ολοκλήρωση του έργου. Οι συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας που ζουν στην Πεντέλη, αποκτούν έναν δικό τους χώρο για να περνούν όμορφα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Φιλοδοξία μας είναι, ο συγκεκριμένος χώρος να αποτελέσει εστία φιλίας και σημείο συνάντησης, δημιουργικής απασχόλησης της Πεντέλης».

Με την παρουσία τους τίμησαν τη σημαντική αυτή ημέρα, που διεξήχθη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «σε απόλυτα θετικό κλίμα χαράς και κοινωνικής αισιοδοξίας», ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Θερμοπυλών και Καθηγούμενος Ιεράς Μονής Πεντέλης κ.κ. Ιωάννης Σακελλαρίου ο οποίος τέλεσε και τον αγιασμό, ο ακαδημαϊκός καθηγητής Πανεπιστημίου Χαράλαμπος Τοκατλίδης, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Νικόλαος Γιάσογλου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο πρώην ευρωβουλευτής Γεώργιος Κουμουτσάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, η αναπληρωματική περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Μάρθα Σαμαρά, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» Πολυτίμη Λεονάρδου, η διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» Ζωή Ρακοπούλου, ο διευθυντής Α΄ Παθολογικής «Σισμανογλείου» Ιωάννης Σαφλιάνης και η διευθύντρια του Γυμνασίου Πεντέλης Αλεξάνδρα Μπουφέα.

Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετείχαν ο τέως πρόεδρος Κοινότητας Πεντέλης Παύλος Καπράλος, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Βλάσης Σιώμος, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δήμου Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Χάνου-Μπούσουλα, οι αντιδήμαρχοι Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης Ηλίας Τσουχνικάς, Λευτέρης Κοντουλάκος και Ιωάννης Ζώης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άγγελος Παλαιοδήμος – πρόεδρος Ν.Π. Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Ηλίας Βιλιώτης, Παναγιώτα Κυβέλου, Αικατερίνη Μασμανίδου, Παναγιώτης ΜούστρηςΛευτέρης Κιτσούλης, Δημήτρης Μιχαλέλης, Γεώργιος Μουαμελετζής, Μιχάλης Κολίος, Χρυσούλα Ντούρη – πρόεδρος Ν.Π. Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης, οι πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων Πεντέλης και Ν. Πεντέλης Ιωάννης Ζούνης και Μανώλης Μιχελακάκης και οι τοπικοί σύμβουλοι Χρυσούλα Σουτάδη, Γιώργος Μαγιάτης και Κανέλλος Γεωργόπουλος, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ και υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου Πεντέλης Αγνή Ζώη, η πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Πεντέλης Ζακλίν Δελασούδα, ο πρόεδρος Φιλοπρόοδου Συλλόγου Καλλιθέας Πεντέλης Περικλής Γιαννιός, η προδιοικητής της Ροταριανής Περιφέρειας Κατερίνα Κοτσαλή-Παπαδημητρίου, φορείς της πόλης και πολλοί δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet