Εθελοντικός καθαρισμός στο πάρκο 25ης Μαρτίου
Κοινωνία

Εθελοντικός καθαρισμός στο πάρκο 25ης Μαρτίου

Εθελοντικός καθαρισμός πραγματοποιήθηκε στο πάρκο της 25ης Μαρτίου στη Νέα Πεντέλη, προκειμένου να αποκλειστεί η πιθανότητα έναρξης πυρκαγιάς από ξερά χόρτα και να μπορούν οι δημότες να απολαμβάνουν τον περίπατό τους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου που ακολουθεί.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Εθελοντικός καθαρισμός στο πάρκο της 25ης Μαρτίου στη Ν. Πεντέλη, την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 το πρωί.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, παρών όπως πάντα εδώ και 16 χρόνια, αντιδήμαρχοι, εθελοντές, εργαζόμενοι του Δήμου, μια μεγάλη παρέα με ανησυχίες που αναζητούν μία πόλη καλύτερη, πιο ανθρώπινη, μία πόλη που να προσφέρει στους κατοίκους, τους επισκέπτες και τα παιδιά, πολιτισμό και ποιότητα ζωής.

Με αγάπη και μεράκι για την πόλη μας καθαρίσαμε το πάρκο της 25ης Μαρτίου για να αποκλείσουμε και την παραμικρή πιθανότητα έναρξης πυρκαγιάς από ξερά χόρτα και για να απολαμβάνουν τον περίπατό τους οι δημότες.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και τους εργαζόμενους για την προσφορά τους στην πόλη μας και το περιβάλλον.

Στην εθελοντική δράση καθαρισμού συμμετείχαν ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι των Δημοτικών Κοινοτήτων Νέας Πεντέλης και Μελισσίων Λευτέρης Κοντουλάκος και Βασίλης Μπούρας, ο επικεφαλής της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, εθελοντές, εργαζόμενοι του Δήμου, πολίτες και περιβαλλοντικοί σύλλογοι.

Χορηγός επικοινωνίας στη 2η εθελοντική μας δράση καθαρισμού, ήταν η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του SKAI.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet