Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την πυρασφάλεια κατοικιών στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης
Κοινωνία

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την πυρασφάλεια κατοικιών στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης

Εκπαιδευτικό σεμινάριο που αφορά την πυρασφάλεια των κατοικιών διοργανώνεται, με πρωτοβουλία της διευθύντριας του Κρυστάλλειου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης Ελένης Πλέστη, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας Πεντέλης. Ομιλητής είναι ο υπεύθυνος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πυροσβεστικής Πεντέλης, ανθυποπυραγός Νικόλαος Λιάκος.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πεντέλης στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις αυτή την εκδήλωση, όπως τονίζει, προσθέοντας ότι στη συνεδρίασή του στις 18/11/22 αποφάσισε να στηρίξει τις προσπάθειες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου, προχωρώντας σε πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων, αποφάσισε να προωθήσει τη διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων από τους αξιωματικούς του Κλιμακίου στα σχολεία της Κοινότητας Πεντέλης ή/και ευρύτερα στον Δήμο, απευθυνόμενα τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς, καθώς και τον προγραμματισμό εκδηλώσεων εκπαίδευσης προς όλους τους πολίτες, για να μπορούν όλοι να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν απαιτητικές καταστάσεις χιονιά, σεισμού και πυρκαγιάς.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης Σπύρος Ξάφης προσκαλεί «όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας να είναι αύριο μαζί μας, ώστε να ενημερωθούν από τον εξαίρετο ομιλητή και να θέσουν ερωτήσεις»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet