Εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης όρισε η Δ. Κεχαγιά τον Κώστα Καλλιανιώτη
Κοινωνία

Εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης όρισε η Δ. Κεχαγιά τον Κώστα Καλλιανιώτη

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, με απόφασή της όρισε τον Κώστα Καλλιανιώτη ως άμισθο εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο με θητεία ενός έτους, για θέματα Πολιτικής Προστασίας, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με την απόφασή της αυτή, η δήμαρχος αναθέτει στον νέο εντεταλμένο σύμβουλο, την ευθύνη για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση των θεμάτων πρόληψης, ενημέρωσης και αντιμετώπισης φυσικών, τεχνολογικών ή άλλων καταστροφών ή καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης.

Η κ. Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Εύχομαι στον νέο εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. H Πολιτική Προστασία είναι στις πρώτες προτεραιότητες μας και ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς δράσης του Δήμου μας. Όλοι μαζί εργαζόμαστε καθημερινά και θα συνεχίσουμε για την προετοιμασία, την πρόληψη, αλλά και την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των όποιων έκτακτων καταστάσεων προκύπτουν».

Από την πλευρά του ο κ. Καλλιανιώτης από την πλευρά του ανέφερε:

«Αποδέχθηκα την πρόσκληση της Δημάρχου να αναλάβω την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα εργαστώ στην κατεύθυνση προετοιμασίας-οργάνωσης και θωράκιση του Δήμου σε όλους τους τομείς που αφορούν την Πολιτική Προστασία. Διοίκηση υπάλληλοι και εθελοντές καλούμαστε να λειτουργήσουμε σε αγαστή συνεργασία προς όφελος των κατοίκων και του Πεντελικού περιβάλλοντος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet