Εορτασμός Ζωοδόχου Πηγής
Κοινωνία

Εορτασμός Ζωοδόχου Πηγής

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Απριλίου ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής, της πολιούχου της πόλης των Μελισσίων. H θεία λειτουργία τελέσθηκε στον ιερό ναό της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτου Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλου. Στην θεία λειτουργία και την περιφορά της ιερής εικόνας παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης.

Μετά το πέρας της περιφοράς ο κόσμος επέστρεψε στην εκκλησία της Παναγίας και περνώντας κάτω από την εικόνα, δέχθηκε την ευλογία της Ζωοδόχου Πηγής.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις πολλοί ήταν οι επισκέπτες στο καθιερωμένο πανηγύρι. Η σωστή διοργάνωση και η άριστη συνεργασία των εργαζομένων του Δήμου, όπως μας ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου, με τον υπεύθυνο τοπικό αντιδήμαρχο Μπούρα Βασίλη, είχε ως αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα η πόλη να βρει τους κανονικούς της ρυθμούς.

Στις εκδηλώσεις, πλην του δημάρχου, παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Μανιάτης Κων/νος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μπουσίου Ευαγγελία, ο επικεφαλής της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ Τόλιος Νίκος, οι αντιδήμαρχοι Μπούρας Βασίλης, Μούστρης Παναγιώτης, Μπούσουλα Άντα, Ζώης Γιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βορέας Σάββας, Κοντουλάκος Λευτέρης, Μωραΐτης Κων/νος, Κωστόπουλος Βασίλης, Γκατζόλης Παναγιώτης, Τσουχνικάς Ηλίας, οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Μελισσίων και Ν. Πεντέλης Δούκα Μαίρη και Γκολετσόπουλος Χρήστος, η τοπική σύμβουλος Ευαγγελίου Εύη, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθος πιστών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet