Επίσκεψη μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού στον δήμαρχο Πεντέλης
Κοινωνία

Επίσκεψη μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού στον δήμαρχο Πεντέλης

Την επίσκεψη του σεβασμιότατου μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλου δέχθηκε σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, στο δημαρχείο, ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Ο σεβασμιότατος ευχήθηκε στον δήμαρχο για την ονομαστική του εορτή, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος του Δήμου Πεντέλης και της Ιεράς Μητροπόλεως  Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού και διαμορφώθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, οι προϋποθέσεις αγαστής συνεργασίας προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Πεντέλης.

Τον δήμαρχο Πεντέλης επισκέφθηκαν πολίτες για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτήΤη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015, ο δήμαρχος δέχθηκε, επίσης, ευχές για την ονομαστική του εορτή, αλλά και για τα γενέθλιά του. Βρέθηκαν κοντά του οι συνεργάτες του, προσωπικότητες της πόλης και της πολιτικής σκηνής, δημότες, φίλοι και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης τους ευχαρίστησε όλους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «που τον τίμησαν με την παρουσία τους και για την εκτίμηση που δείχνουν στο πρόσωπό του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet