Επίσκεψη στο έργο κατασκευής σχολικού συγκροτήματος στην Πεντέλη
Κοινωνία

Επίσκεψη στο έργο κατασκευής σχολικού συγκροτήματος στην Πεντέλη

Συνεχίζεται το έργο κατασκευής σχολικού συγκροτήματος (Κλειστού Γυμναστηρίου- 2ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου Νηπιαγωγείου), προϋπολογισμού 5,5 εκατ. ευρώ στη Δημοτική Ενότητα Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης υποδέχτηκε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στον χώρο του έργου τη Γαλλίδα εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπεύθυνη για τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων της Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), τον ειδικό γραμματέα ΣΔΙΤ Νικόλαο Μαντζούφα, καθώς και τους εκπροσώπους της εταιρείας υλοποίησης του έργου ΑΤΕΣΕ Α.Ε. Σωτήριο Ανδρεούλη, Ιωάννη Τσαραμπάρη και Παύλο Σαραντόπουλο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, “κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη Γαλλίδα υπεύθυνη και να αναδείξει στην εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη σημαντικότητα του έργου για την περιοχή, παρουσιάζοντάς της επίσης την ιστορία της Πεντέλης και του Πεντελικού ως περιοχής γενέτειρας του συμβόλου της Δημοκρατίας του Παρθενώνα, την οικιστική εικόνα της περιοχής και την προοπτική ανάπτυξής της, όπως και τα σημαντικά μαθησιακά και αθλητικά θέματα, που η εγκατάσταση θα εξυπηρετήσει στον Δήμο”.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι “η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης εντυπωσιάστηκε από την εξέλιξη και τη σωστή υλοποίηση του έργου, κυρίως όμως εντυπωσιάστηκε από την άριστη θέση του οικοπέδου των δεκατριών (13) στρεμμάτων, που ο Δήμος παραχώρησε για την υλοποίηση του Έργου”.

Ο δήμαρχος Πεντέλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης και στις θέσεις εργασίας που δημιουργούνται, κάτι που έχουν ανάγκη περισσότερο παρά ποτέ οι τοπικές κοινωνίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet