Επαναπροκήρυξη πρόσληψης προσωπικού 4 ατόμων στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Επαναπροκήρυξη πρόσληψης προσωπικού 4 ατόμων στον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης επαναφέρει την πρόσκληση πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών, καθώς με βάση την προηγούμενη ανακοίνωση δεν υπεβλήθησαν αιτήσεις για τον Κωδικό θέσης 203 (ΔΕ29 Οδηγών).

Στο πλαίσιο ανακοινώνει-επαναπροκηρύσσει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών – Προληπτικός Καθαρισμός, Κεντρικών κ.λ.π. οδικών αρτηριών, αλσών πάρκων αρμοδιότητας μας καθώς και γύρω από κτιριακές υποδομές (Νοσοκομεία, κατασκηνώσεις κ.λπ.) από βλάστηση για τη μείωση κινδύνου πυρκαγιών, η απομάκρυνση των υπολειμμάτων καθαρισμού της βλάστησης που ενεργείται από ιδιοκτήτες σε περιβάλλοντες χώρους κατοικιών και οικοπεδικών εκτάσεων, στις Δημοτικών Ενότητας Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης) , στελέχωση των παρατηρητηρίων-πυροφυλακίων ζώνης ευθύνης του Δήμου μας και του ΚΕΠΙΧ, καθώς και η επάνδρωση των οχημάτων αμέσου επεμβάσεως για την πρόληψη πυρκαγιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Πεντέλης (Δ/νση: Καλαμβόκη 2α Μελίσσια τηλ: 213 2050078 και 2132050088) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία τριών εργασίμων ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, ήτοι από 26.06.2020 έως και 30.06.2020.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet