Επικοινωνία Σπ. Κωνσταντά με τη δήμαρχο Πεντέλης για τα μέτρα πυροπροστασίας
Κοινωνία

Επικοινωνία Σπ. Κωνσταντά με τη δήμαρχο Πεντέλης για τα μέτρα πυροπροστασίας

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 6/8 ο Σπύρος Κωνσταντάς, δημοτικός σύμβουλός και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης, με τη δήμαρχο Δ. Κεχαγιά προκειμένου να ενημερωθεί για τα μέτρα πυροπροστασίας που έχουν ληφθεί. Ο κ. Κωνσταντάς ενημέρωσε τη δήμαρχο ότι οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα συνδράμουν με όποιον τρόπο χρειαστεί.

«Οι συνθήκες είναι δύσκολες, οι ευθύνες μεγάλες και η οργή όλων δικαιολογημένη. Αυτήν την ώρα που κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, δασικές εκτάσεις και περιουσίες, είναι ανάγκη να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση» δήλωσε.

Παράλληλα, η παράταξη επισημαίνει την ανάγκη προστασίας, ειδικά αυτές τις μέρες, των εξής περιοχών πολλές από τις οποίες βρίσκονται δίπλα σε κατοικίες:

  • Στα Μελίσσια, το δάσος ΝΙΕΝ και δάσος Παπαδημητρίου, η ρεματιά Πεντέλης-Χαλανδρίου, η έκταση του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» και το πευκοδάσος της Λεωφόρου Δημοκρατίας.
  • Στη Ν. Πεντέλη, ο λόφος του Προφήτη Ηλία και το άλσος Παφλαγόνων και στη Π. Πεντέλη, εκτός των όποιων δασικών εκτάσεων έχουν απομείνει στον ορεινό όγκο, την ανατολική πλευρά του Λόφου Κουφού και την έκταση του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet