Επιτυχημένη η παρουσία του βιβλίου του Λ. Παπακώστα για το Μακεδονικό
Κοινωνία

Επιτυχημένη η παρουσία του βιβλίου του Λ. Παπακώστα για το Μακεδονικό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων η παρουσίαση του βιβλίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα – Από το έπος του Μακεδονικού Αγώνα στη Συμφωνία των Πρεσπών», του Ηπειρώτη συγγραφέα Λευτέρη Παπακώστα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Μελισσίων «Η
ΜΕΛΙΣΣΑ», με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Δήμητρα Κατραμάδου και ομιλητές τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη Νικόλαο Κόιο, τον νομικό Ιωάννη Βακαλόπουλο και φυσικά τον συγγραφέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Πεντέλης και πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Μελισσίων, Άγγελος Παλαιοδήμος, η αντιδήμαρχος Πεντέλης Άντα Μπούσουλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Φρεμεντίτης και Παναγιώτης Κρανιώτης, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Απόστολος Φραντζής και Αγνή Ζώη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών «Η Νέα Ροδώνη», Χρήστος Κάζος, ο ιδρυτής του Συλλόγου Ηπειρωτών Μελισσίων, Βασίλης Βλεσσίδης, ο υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Τόιλος και πλήθος κόσμου, που θέλησαν να ενημερωθούν σφαιρικά και αντικειμενικά γι’ αυτό το πολύ σημαντικό εθνικό θέμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet