Εργαζόμενοι «Αμ. Φλέμινγκ»: Λεφτά υπάρχουν για να κλείσει η πτέρυγα Μπόμπολα!
Κοινωνία

Εργαζόμενοι «Αμ. Φλέμινγκ»: Λεφτά υπάρχουν για να κλείσει η πτέρυγα Μπόμπολα!

«Τα πολιτικά και άλλα (πάντα υπάρχουν και τα “άλλα”) συμφέροντα γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τη ζωή, την υγεία, τις ανάγκες, του λαού μας. Μιλώντας για την περιοχή μας, ο λόγος (συνεχίζει να) γίνεται για την επιμονή της δημοτικής αρχής να βάλει οριστικό λουκέτο στην πτέρυγα Μπόμπολα του “Αμ. Φλέμιγκ” με πρόσχημα -αυτή τη φορά- τη μετατροπή της σε νηπιαγωγείο!».

Αυτό σημειώνει το Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, συμπληρώνοντας ότι δεν θα ανεχθεί «να παζαρεύονται βασικά δικαιώματα του κόσμου, όπως είναι η περίθαλψη και η εκπαίδευση», δηλαδή «αυτά που η δημοτική αρχή προσπαθεί να βάλει προσχηματικά στη “ζυγαριά”, τόσο για να φέρει σε αντιπαράθεση κατοίκους και εργαζόμενους και να διασπάσει την κοινή απαίτηση για την επαναλειτουργία ως δομή περίθαλψης της πτ. Μπόμπολα, όσο και για να προωθήσει ταυτόχρονα το μελλοντικό ξεπούλημα ολόκληρου του “φιλέτου” που λέγεται Πτ. Μπόμπολα -πρώην Παπαδημητρίου και πέριξ».

Σε ό,τι αφορά στον Δήμο Πεντέλης, ένα ερώτημα φαίνεται να προκύπτει, όπως λένε οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους: «Ποια ανάγκη υποχρεώνει τη σημερινή δημοτική αρχή σε αυτο-εξευτελισμό; Μήπως δεν είναι η ίδια που στεκόταν τάχα στο πλευρό μας, όταν αγωνιζόμαστε για να μην κλείσει το Νοσοκομείο; Δεν είναι η ίδια που μόλις μέχρι πριν λίγους μήνες επιχειρηματολογούσε υπέρ της επαναλειτουργίας του Νοσοκομείου; Που έκανε δηλώσεις υπεράσπισής του και έστελνε στα δικαστήρια το υπ. Δημόσιας Τάξης που επιχειρούσε αλλαγή χρήσης;».

Και οι εργαζόμενοι καλούν όλους να αντισταθούν στο σχεδιαζόμενο κλείσιμο της πτέρυγας Μπόμπολα και το συνακόλουθο κλείσιμο του Νοσοκομείου «Αμ. Φλέμιγνκ».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του «Αμ. Φλέμινγκ»

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet