Ετήσιος χορός για τους Γκιουλμπαξιώτες
Κοινωνία

Ετήσιος χορός για τους Γκιουλμπαξιώτες

Τον ετήσιο χορό τους διοργάνωσαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών «Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε» (οι Γκιουλμπαξιώτες έχουν σαράντα χρόνια κοινωνικού και πολιτιστικού έργου στα Μελίσσια, με αδιάλειπτη προσφορά στην παράδοση και στη διατήρηση της μνήμης του Γκιούλμπαξε της Μ. Ασίας), το μεσημέρι της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2014.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Ροσταδάκης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα νέα παιδιά του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου, με μεράκι, ποιότητα, παράδοση, μουσική, τραγούδι, χορό και πολύ κέφι, μας παρέσυραν σε ένα ταξίδι με άρωμα και γεύση Πατρίδας.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους ώστε, όπως τόνισε, να συνεχίσουν το έργο τους για να θυμόμαστε τις ρίζες μας, για να αντλούμε ηθικές διδαχές και αξίες που καθορίζουν την πορεία της ζωής μας, αξίες που θα μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου, η αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πεντέλης «Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας» Λευτέρης Κοντουλάκος, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γκατζόλης, η τοπική σύμβουλος Εύη Ευαγγελίου, ο αντιπρόεδρος των Πελοποννησίων Νίκος Καμπέρης και φίλοι του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet