Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 28/2 από τον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 28/2 από τον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Αλεξάνδρου Παναγούλη 9, Μελίσσια), κατά τις ώρες 9:30-13:30, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι «ιδιαίτερα αυτήν τη δύσκολη περίοδο και κατόπιν των γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα με την έλευση και εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid-19), η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά επιτακτική ανάγκη και έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν αίματος περισσότερο από κάθε άλλη φορά».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου «Αμ. Φλέμινγκ», το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς, για την προστασία των αιμοδοτών.

Η δημοτική αρχή καλεί τους εθελοντές, κατά την προσέλευσή τους στον χώρο της αιμοδοσίας, να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις κ.κ. Σαπουνά Θεοδώρα, τηλ. αριθμός επικοινωνίας: 213 2050017, Χατζηνικολάου Μαρία, τηλ. αριθμός επικοινωνίας: 69 37401249 και Βλάχου Αγγελική, τηλ. αριθμός επικοινωνίας: 69 44907262.

H διοίκηση του Δήμου Πεντέλης επισημαίνει, τέλος, ότι όσοι από τους πολίτες προσέλθουν στον χώρο, καλούνται να έχουν μαζί τους το Έντυπο Βεβαίωσης Μετακίνησης (Τύπου Β’), που ορίζεται από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και να έχουν δηλώσει σε αυτό την υποπερίπτωση Β1′ (Κίνηση για  Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό ή αιμοδοσία ή εμβολιασμό COVID-19), ή να έχουν στείλει sms με κωδικό «1» στο 13033.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet