Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Πεντέλης καλεί εργαζόμενους, δημότες και φορείς να μην επιτρέψουν στη διοίκηση να ιδιωτικοποιήσει την Καθαριότητα
Κοινωνία

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Πεντέλης καλεί εργαζόμενους, δημότες και φορείς να μην επιτρέψουν στη διοίκηση να ιδιωτικοποιήσει την Καθαριότητα

Για προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του τομέα της καθαριότητας στον Δήμο Πεντέλης κάνει λόγο η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ)-ΟΤΑ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τους δημότες να μην αφήσουν τη διοίκηση να προβεί στις εν λόγω ενέργειες, τονίζοντας:

Με απαράδεκτες ταχύρρυθμες διαδικασίες η διοίκηση Κεχαγιά φέρνει την Τρίτη 14 Απριλίου μέσα από την Οικονομική Επιτροπή την εκποίηση της καθαριότητας και συγκεκριμένα του οδοκαθαρισμού και της μεταφοράς των ογκωδών αξίας 1.756.708 ευρώ για 3 χρόνια.

Μάλιστα για να πετύχει τον σκοπό της, εκμεταλλεύεται τις δύσκολες ώρες που περνάμε για να υλοποιήσει τη πολιτική της, γιατί γνωρίζει ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες τέτοια θέματα δεν θα περνούσαν. Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε.

Αποδεικνύεται ότι και η σημερινή διοίκηση αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης, όσο κι αν προσπαθούν να διαφοροποιηθούν.

Δηλώνει «σύμμαχος» των εργαζομένων, όμως στη πράξη είναι ορκισμένος εχθρός. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το πώς θα καταπατήσει τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων προκειμένου να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς της και τη πολιτική της κυβέρνησης που υπηρετεί αλλά και τη κερδοφορία των εργολάβων. Δεν είναι τυχαίο ότι επτά μήνες τώρα δεν έχει προχωρήσει σε καμιά κίνηση ώστε να προσληφθεί προσωπικό στον Δήμο μας.

Νομίζουν ότι μας έπιασαν στον ύπνο. Τους προειδοποιούμε ότι είναι γελασμένοι. Οι εργαζόμενοι και οι δημότες δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα αλλά θα δώσουν απάντηση.

Επαναλαμβάνουμε, το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων μας αφορά όλους και τους εργαζόμενους και τους δημότες αφού αυτοί θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο μέσα από τα δημοτικά τέλη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους φορείς της πόλης να μην επιτρέψουν στη διοίκηση του Δήμου να εκμεταλλευτεί τη σημερινή δύσκολη περίοδο προκειμένου να υλοποιήσει την αντιλαϊκή πολιτική της.

Καλούμε όμως και τη διοίκηση του Δήμου αν έχει λίγο τσίπα να:

  • Αποσύρει τώρα τα συγκεκριμένα θέματα.
  • Απαιτήσει τη πρόσληψη Μόνιμου Προσωπικού με πλήρη Μισθολογικά και Ασφαλιστικά δικαιώματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet