Η Δ. Κεχαγιά στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και τον αγιασμό της νέας περιόδου των ΚΑΠΗ
Κοινωνία

Η Δ. Κεχαγιά στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και τον αγιασμό της νέας περιόδου των ΚΑΠΗ

Στον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου και τον αγιασμό της νέας περιόδου των ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης παρέστη η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκτός της δημάρχου Πεντέλης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πεντέλης, Άγγελος Παλαιοδήμος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μελισσίων και υπεύθυνος για τα ΚΑΠΗ, Νίκος Δροσάτος, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Πεντέλης, Ιωάννης Ζώης, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ Βασίλης Κωστόπουλος, οι υπεύθυνοι του Α΄ Β΄ και Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων, Ρένα Καντσού, Κική Μπάρα και Απόστολος Φραντζής και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών – Γκιουλμπαξιωτών «Νέα Ροδώνη», Χρήστος Κάζος.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Θεόδωρος Φωτιάδης, πρεσβύτερος της Ενορίας Ζωοδόχου Πηγής. Για την ημέρα και το νόημα της 28ης Οκτωβρίου μίλησε η καθηγήτρια Στέλλα Τσορλίδα.

Στον χαιρετισμό της προς τους παριστάμενους η δήμαρχος Πεντέλης τόνισε την ιδιαίτερη ευαισθησία της δημοτικής αρχής και της ιδίας προσωπικά για τα ζητήματα της τρίτης ηλικίας, λέγοντας:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που είμαι σήμερα εδώ ανάμεσα σας. Ειδικά σε μία ημέρα σαν τη σημερινή που θυμόμαστε και εορτάζουμε μία από τις ένδοξες σελίδες της πρόσφατης ιστορίας μας.

»Νιώθω υποχρεωμένη απέναντι στις προηγούμενες γενιές, για όλα όσα έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν για τις επόμενες ακόμη και σήμερα.  Οφείλουμε ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες στους γονείς μας και τους παππούδες μας για τα όσα μας έμαθαν, για τις αρχές που μας κληροδότησαν.

»Κυρίαρχο μέλημά μας στον Δήμο Πεντέλης είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας να μη νιώθουν κοινωνικά απομονωμένοι, αλλά να αισθάνονται ασφαλείς, να απολαμβάνουν περισσότερες και καλύτερες κοινωνικές δομές και υπηρεσίες πρόνοιας, που θα ανακουφίζουν όσους έχουν ανάγκη, εξασφαλίζοντας για αυτούς, όρους πλήρους κοινωνικής ένταξης, με φροντίδα, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία.

»Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μεριμνούν για τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία των ΚΑΠΗ και γενικότερα των κοινωνικών δομών μας και να τους διαβεβαιώσω ότι είμαστε δίπλα τους για να κάνουμε ευκολότερη την προσπάθειά τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet