Η Εθνική Τράπεζα κλείνει το υποκατάστημα στα Μελίσσια – «Αδιανόητη ενέργεια» τη χαρακτηρίζει η δήμαρχος Πεντέλης
Φωτογραφία: Google/maps
Κοινωνία

Η Εθνική Τράπεζα κλείνει το υποκατάστημα στα Μελίσσια – «Αδιανόητη ενέργεια» τη χαρακτηρίζει η δήμαρχος Πεντέλης

Στο κλείσιμο του υποκαταστήματός της στα Μελίσσια προσανατολίζεται η Εθνική Τράπεζα, προκαλώντας την αντίδραση της δημάρχου Πεντέλης.

Η κ. Δήμητρα Κεχαγιά χαρακτηρίζει «αδικαιολόγητη και λανθασμένη» τη συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας ότι έχει ήδη προβεί σε ενέργειες προκειμένου να τη ματαιώσει.

Ειδικότερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η δήμαρχος αναφέρει:

«Αδικαιολόγητη και λανθασμένη είναι η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το Υποκατάστημα Μελισσίων. Ήδη προβαίνω σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς τη Διοίκηση της Εθνικής, προκειμένου να ματαιωθεί η συγκεκριμένη απόφαση. Με δεδομένο ότι το Υποκατάστημα είναι το μοναδικό στον Δήμο Πεντέλης και εξυπηρετεί, πέραν των εμπόρων και καταστηματαρχών όλου του Δήμου, ένα πολύ μεγάλο αριθμό νοικοκυριών, αλλά και ατόμων τρίτης ηλικίας, στην περίπτωση που κλείσει, οι συμπολίτες μας θα υπόκεινται σε μεγάλη ταλαιπωρία προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με την Τράπεζα. Θεωρώ αδιανόητο να κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας που εξυπηρετεί αποδεδειγμένα τόσους ανθρώπους. Για τον λόγο αυτόν θα εξαντλήσω όλες τις δυνατότητες που έχουμε προς τη Διοίκηση της Τράπεζας, προκειμένου να ματαιωθεί η συγκεκριμένη απόφαση, καθώς είμαι βέβαιη ότι θα δυσχεράνει σημαντικά την οικονομική ζωή της πόλης και των κατοίκων της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet