Η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
Κοινωνία

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πεντέλης περιόδευσε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης, τη Δευτέρα 1η Απριλίου, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντά.

Η συζήτηση με τους εργαζόμενους επικεντρώθηκε στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, στις συμβάσεις των υπαλλήλων που δεν καλύπτουν τις μόνιμες ανάγκες των παιδικών σταθμών και δημιουργούν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία τους, ενώ έγινε αναφορά και στις ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντάς δήλωσε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων, παλεύοντας στο πλάι τους για μόνιμη δουλειά με πλήρη δικαιώματα. Είναι αυτονόητο για εμάς ότι το 2019 οι εργαζόμενοι στον Δήμο, που καλύπτουν μόνιμες και διαρκείς ανάγκες, πρέπει να απασχολούνται σε μόνιμες θέσεις και να μην ανακυκλώνονται με 3μηνα και 5μηνα, πρακτικές που εφαρμόζει η σημερινή διοίκηση Στεργίου, πλήρως εναρμονισμένη με τις κεντρικές κατευθύνσεις της κυβέρνησης και της Ε.Ε.».

Κάλεσε δε τους εργαζόμενους να προβληματιστούν, αξιοποιώντας την πείρα τους και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές, τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, «για συνολικότερες ανατροπές στην κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet