Η Στ΄ τάξη αποχαιρέτησε το Δημοτικό Σχολείο Ν. Πεντέλης
Κοινωνία

Η Στ΄ τάξη αποχαιρέτησε το Δημοτικό Σχολείο Ν. Πεντέλης

Με κινούμενα σχέδια, τραγούδια και χορό αποχαιρέτησαν τους δασκάλους και το σχολείο τους οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ν. Πεντέλης την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Δημοτική Κοινότητα Ν. Πεντέλης.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Πεντέλης, “μια ευφάνταστη παράσταση, που ενθουσίασε γονείς και φίλους των παιδιών, απέσπασε το θερμό τους χειροκρότημα και σηματοδότησε για τους μαθητές της Στ΄ τάξης ένα ξεκίνημα με νέους ορίζοντες, πηγαίνοντας στο Γυμνάσιο, που θα τους προσφέρει ανώτερες γνώσεις. Μια παράσταση με πολλές στιγμές κεφιού, δημιουργίας, φαντασίας, ομαδικής συνεργασίας, οι οποίες αναμφίβολα θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων, καθώς τα μαθητικά χρόνια είναι πάντα τα καλύτερα.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παράσταση των παιδιών, δήλωσε για μια ακόμη φορά προσωπικά αλλά και θεσμικά “παρών” στον καθημερινό αγώνα τους. Ενημέρωσε δε τους γονείς ότι με την κατασκευή του νέου 2ου Δημοτικού Σχολείου, 2ου Νηπιαγωγείου και κλειστού γυμναστηρίου στο 122 Ο.Τ. Πεντέλης, ανακουφίζεται το θέμα της υπερπλήρωσης με μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Πεντέλης. Μια έμπρακτη στήριξη της διοίκησης προς τους γονείς που αγωνιούν για τα παιδιά τους, εν μέσω οικονομικής κρίσης και ευόδωση της προσπάθειάς του δεκαπέντε χρόνια τώρα. Ευχήθηκε δε υγεία σε όλους, να έχουν ένα ξεκούραστο καλοκαίρι και ιδιαίτερα στους μαθητές που αποχαιρετούν το Δημοτικό για πρόοδο και τύχη στη ζωή τους».

Τη γιορτή των μαθητών παρακολούθησαν, εκτός του δημάρχου, ο τοπικός αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, εκπρόσωποι Συλλόγων, γονείς και φίλοι των παιδιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet