Θέματα επιχειρησιακού σχεδιασμού του Δήμου Πεντέλης στη συνάντηση ΠΕΔΑ – Περιφέρειας
Κοινωνία

Θέματα επιχειρησιακού σχεδιασμού του Δήμου Πεντέλης στη συνάντηση ΠΕΔΑ – Περιφέρειας

Την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, επισκέφθηκαν χθες, Τρίτη 25 Νοεμβρίου, οι επικεφαλής των παρατάξεων της ΠΕΔΑ και συζήτησαν θέματα που αφορούν στη χωροθέτηση των πράσινων σημείων, για την εφαρμογή των Σχεδίων Διαχείρισης Απορριμμάτων και τα αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική, καθώς και για τον σχεδιασμό της αντιπλημμυρικής προστασίας της Αττικής.

Ετέθησαν επίσης και άλλα θέματα, όπως η περιβαλλοντική αδειοδότηση των έργων, η παράταση της υπηρεσίας των “5μηνιτών” κ.ά.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και ο δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής της Ενωμένης Αυτοδιοίκησης Αττικής, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, πρότεινε στην περιφερειάρχη Αττικής αυτοψία στη ζώνη ευθύνης του Δήμου, για τεκμηρίωση των εισηγήσεών του, η οποία και δέχθηκε σύντομα να υλοποιηθεί.

“Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι μέσα στους κύριους στρατηγικούς στόχους του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Δήμου Πεντέλης και θα επιδιωχθεί η υλοποίησή τους σε πλήρη και συνεχή συνεργασία με την περιφερειάρχη Αττικής, η οποία από ό,τι έχει διαφανεί και από τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, διαθέτει ευήκοον ους”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet