Κίνηση Πολιτών Πεντέλης-Μελισσίων: Άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες για  απαλλοτρίωση των 88 στρεμμάτων στο ΝΙΕΝ
Κοινωνία

Κίνηση Πολιτών Πεντέλης-Μελισσίων: Άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες για απαλλοτρίωση των 88 στρεμμάτων στο ΝΙΕΝ

Η Κίνηση Πολιτών Πεντέλης-Μελισσίων ζητεί από τους εμπλεκόμενους φορείς την άμεση απαλλοτρίωση της έκτασης του πρώην Νοσοκομείου «Παπαδημητρίου» (οικοδομικά τετράγωνα 98, 98Α, 98Β) και τη συνένωση της έκτασης με τα Ο.Τ. 69 και 70 του πρώην ΝΙΕΝ, για τη δημιουργία άλσους, όπως ενημερώνουν τα μέλη της.

Ειδικότερα, η Κίνηση αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Αξιότιμοι κύριοι,

Δεν έχουμε καμία αυταπάτη να ζητούμε την επαναλειτουργία του Νοσοκομείου «Παπαδημητρίου» ή την ουτοπική επαναλειτουργία του ΝΙΕΝ (Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού).

Θεωρούμε ότι κακώς δόθηκε βάρος σε αυτήν την κίνηση και αποδυναμώθηκε το πάγιο αίτημα για τη δημιουργία άλσους στην περιοχή.

Κατά καιρούς ακούμε για διάφορα σχέδια που αφορούν την περιοχή, από τη δημιουργία ιδιωτικής υγειονομικής μονάδας, μέχρι και την επαναλειτουργία του κτηρίου του «Παπαδημητρίου» ως Δομή Υποδοχής Μεταναστών.

Η απαλλοτρίωση έχει κολλήσει σε σημείο που έχουμε κάθε λόγω να θεωρούμε ότι αυτό γίνεται σκοπίμως ώστε να χαθεί η έκταση για τον Δήμο.

Στο έγκλημα του κλεισίματος του Νοσοκομείου «Παπαδημητρίου» ας μην προστεθεί και το έγκλημα της τσιμεντοποίησης της έκτασης των 88 στρεμμάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet