Καλό καλοκαίρι από τα παιδιά του Κρυστάλλειου Δημ. Σχολείου
Κοινωνία

Καλό καλοκαίρι από τα παιδιά του Κρυστάλλειου Δημ. Σχολείου

Την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Μεγάρου της Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη, ηχούσαν παιδικές χαρούμενες φωνές των μαθητών του Κρυστάλλειου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης.

Την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού επέλεξε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για να γιορτάσει το τέλος της σχολικής περιόδου και την έναρξη των διακοπών των μαθητών. Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης σημαντική υπήρξε η αρωγή του Δήμου και του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Πεντέλης και Δημοτικού Συμβούλου Λευτέρη Κοντουλάκου.

Τα παιδιά εξέπληξαν με την επιδεξιότητα τους στην ζωγραφική, τη χειροτεχνία, την κιθάρα, τον χορό, το τραγούδι, αλλά και στο Κουγκ –Φου, στην παράσταση που είχαν επιμεληθεί οι δασκάλες τους.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου–Καψάλης συνεχάρη τους δασκάλους για τη λειτουργία τους με δεσπόζουσες έννοιες την προσφορά, την αγάπη και το ενδιαφέρον για τα παιδιά. Εξήγγειλε δε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι το 2Ο Νηπιαγωγείο, 2ο Δημοτικό και κλειστό γυμναστήριο στο 122 Ο.Τ. θα κατασκευαστούν την πρώτη διετία της θητείας του καλύπτοντας τις ανάγκες των παιδιών από το Ντράφι, μετά την δικαίωση πολύχρονων αγώνων και προσπαθειών του για την κατασκευή των σχολείων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet