Κοπή πίτας Αδελφότητας Αποπεράτωσης Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ – Πρ. Ηλία
Κοινωνία

Κοπή πίτας Αδελφότητας Αποπεράτωσης Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ – Πρ. Ηλία

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 διοργανώθηκε από την Αδελφότητα Αποπεράτωσης ή Επέκτασης του Ιερού Ναού Αγίου Σεραφείμ – Προφήτου Ηλιού της Δ.Κ. Πεντέλης η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Ιερό Ναό.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος ιερέας του Ενοριακού Ναού π. Φραγκίσκος.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την εκδήλωση ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, εξήρε το έργο των νέων κληρικών του ενοριακού ναού και της Αδελφότητας για την αποπεράτωση του ναού και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Αναφέρθηκε, επίσης, στο σημαντικό κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο που επιτελεί η ορθόδοξη εκκλησία για τον σύγχρονο άνθρωπο, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη για την πατρίδα και την κοινωνία περίοδο και κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ευχήθηκε σε όλους μια καλή, δημιουργική και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και δύναμη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης , ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο τοπικός αντιδήμαρχος της Δ.Κ. Πεντέλης Μιχάλης Κολιός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άντα Μπούσουλα, Ελευθέριος Κοντουλάκος και Κωνσταντίνος Μωραΐτης, η πρόεδρος της Δ.Κ. Πεντέλης, Χρυσούλα Σουτάδη-Καπράλου, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Πεντέλης Κανέλλος Γεωργόπουλος και Ιωάννης Ζούνης και πολλοί πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet