Κοπή πίτας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Πεντέλης
Κοινωνία

Κοπή πίτας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Πεντέλης

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Πεντέλης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015, στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα του νέου ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, προσκαλεί ο πρόεδρος του Κέντρου και αντιδήμαρχος της Κοινότητας, Ιωάννης Ζώης.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα από την Ομοσπονδία «Λάκκα Σουλίου».

Θα προσφέρονται εδέσματα, ποτά και αναψυκτικά.

Ο κ. Ζώης προσκαλώντας τους πολίτες, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας και Πρόνοιας Δήμου Πεντέλης, από την αρχή της σύστασής του, έχει θέσει ως βασικό στόχο την παροχή υπηρεσιών και την υλοποίηση δράσεων ώστε να λειτουργεί και να στέκεται ενεργά και ουσιαστικά δίπλα στον άνθρωπο που χρειάζεται απλόχερα φροντίδα και υποστήριξη. Έχουμε κατορθώσει να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και μονιασμένη οικογένεια μέσα σε ένα φιλικό και γεμάτο αγάπη περιβάλλον.

Για μας το βασικό μας μέλημα και η πρωταρχική μας φροντίδα είναι να επιτυγχάνουμε το κοινωνικό και ανθρωπιστικό μας έργο, με προγράμματα ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας, διεκδικώντας το δικαίωμά τους στη ζωή, την ενεργό δράση και την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων.

Όλα αυτά τα χρόνια συμπαραστάτης μας είναι ο Δήμος Πεντέλης, και προσωπικά ο δήμαρχος, κ. Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος, προς τιμήν του, στηρίζει ποικιλοτρόπως τις πρωτοβουλίες και το έργο μας.

Στο πλαίσιο των κοινωνικών μας δραστηριοτήτων λοιπόν, θα πραγματοποιήσουμε την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για μας, αλλά και για τους ανθρώπους που θα παρευρεθούν, να τους δώσουμε την ευκαιρία να μας γνωρίσουν από κοντά και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές μέσα σε αυτή τη ζεστή ατμόσφαιρα  ώστε οι δεσμοί μεταξύ μας να διατηρηθούν στενοί και δυνατοί.

Ας κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά και ας ενισχύσουμε όλοι μαζί την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Η δύναμη των λόγων και των πράξεων μας  να αντανακλά στις καρδιές των συμπολιτών μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Ζώης

Αντιδήμαρχος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet