Κοπή πρωτοχρονιάτικη πίτας του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεντέλης
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικη πίτας του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεντέλης

Στη συμβολική εκδήλωση κοπής πίτας του 2023 προχώρησε ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πεντέλης, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Πεντέλης, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Νέστωρ Ζύγρας να καλωσορίζει τα μέλη, τους φίλους και τους θεσμικούς παράγοντες που προσήλθαν, αλλά και να προβαίνει σε ένα μικρό απολογισμό στη μέχρι σήμερα δράση του συλλόγου.

Από την πλευρά της, σύντομο χαιρετισμό και ευχές για αποδοτική χρονιά εκφράστηκαν από τη δήμαρχο, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και των περιβαλλοντικών συλλόγων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ά. Μπούσουλα, αντιπροσωπείες των δημοτικών παρατάξεων με τους επικεφαλής αυτών Δ. Παπακωνσταντίνου για τη «Δημοτική Συμμαχία» και Κ. Βαρλαμίτη για την Πεντέλη Πόλη Πρότυπο, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ά. Αργύρη, Ν. Τόλιος και Γ. Μουαμελετζής, καθώς και τοπικοί σύμβουλοι από τις Τοπικές Κοινότητες Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης οι Γ. Αποστολίδης, Ν. Οικονομίδης και Η. Αλεξόπουλος αντίστοιχα.

Παραβρέθηκαν ακόμη ο επικεφαλής του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης Χ. Νικολέτος, η πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου Μ. Σμαραγδή, η πρόεδρος του Σωματείου Πολιτών υπέρ των Ρεμάτων «ΡΟΗ» Χ. Φίλιππα, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αντισφαίρισης Μελισσίων ΣΦΑΜ «Φοίβος» Κ. Καμπούρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Νέας Πεντέλης Γ. Σπυρόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΣΠ Δήμητρα Ζύγρα και Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος και πολλοί άλλοι φίλοι και μέλη του συλλόγου.

Διαβάστε αναλυτικά για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet