Κρούσματα Covid-19 στην ανδρική ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων – Άμεση ενεργοποίηση της δημοτικής αρχής
Αθλητισμός

Κρούσματα Covid-19 στην ανδρική ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων – Άμεση ενεργοποίηση της δημοτικής αρχής

Στην άμεση ενεργοποίηση της δημοτικής αρχής του Δήμου Πεντέλης οδήγησε η επιβεβαίωση κρουσμάτων COVID-19 στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΚΑΟ Μελισσίων, για την αντιμετώπιση των οποίων, υπήρξε συνεργασία μεταξύ Δήμου και Συλλόγου.

Μετά την ανακοίνωση την Τρίτη 15/9 από τον σύλλογο της διαδικασίας που ακολουθήθηκε για την ιχνηλάτηση και τον περιορισμό τόσο των αθλητών που βρέθηκαν θετικοί, όσο και των συμπαικτών τους και των προπονητών, η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά και η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου για θέματα Αθλητισμού, Κωνσταντίνα Λαζή-Αναγνωστοπούλου, συναντήθηκαν την Τετάρτη 16/9 το πρωί με τον πρόεδρο και τον γ.γ του ΚΑΟΜ, Άγγελο Πραγιάτη και Αλέξανδρο Δερμετζόγλου.

Είχε ήδη προηγηθεί η απολύμανση της εγκατάστασης (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων), το οποίο χρησιμοποιεί ο ΚΑΟΜ, με ευθύνη του Δήμου Πεντέλης και με βάση τα όσα ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Γι’ αυτόν τον λόγο το γυμναστήριο θα παραμείνει εκτός λειτουργίας και σήμερα 17/9.

Η δήμαρχος Πεντέλης εξέφρασε την ικανοποίηση της δημοτικής αρχής για την ταχύτητα που κινήθηκε ο ΚΑΟΜ και στην υπόνοια έστω κρουσμάτων COVID-19. Παράλληλα, τόνισε ότι βασική προϋπόθεση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας και στον αθλητισμό, είναι η άμεση ενημέρωση, από τους συλλόγους του Δήμου για αντίστοιχα περιστατικά, ώστε -σε συνεργασία- να αντιμετωπίζεται άμεσα το θέμα με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ και να μην μπαίνει σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet