Κ. Χριστόπουλος προς πρόεδρο Δ.Σ. Πεντέλης: Άμεση η αναγκαιότητα μόνιμης στέγασης του 2ου ΚΕΣΥ Β’ Αθήνας
schoolpress.sch.gr
Κοινωνία

Κ. Χριστόπουλος προς πρόεδρο Δ.Σ. Πεντέλης: Άμεση η αναγκαιότητα μόνιμης στέγασης του 2ου ΚΕΣΥ Β’ Αθήνας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, ενημερώνει με σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης «για την άμεση αναγκαιότητα προσωρινής ή/και μόνιμης στέγασης του Κέντρου Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης 2ο ΚΕΣΥ Β’ Αθήνας».

Ειδικότερα, ο κ. Χριστόπουλος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Το 2ο ΚΕΣΥ Β’ Αθήνας εξυπηρετεί καλύπτει περισσότερα από 89.000 μαθητές, δέχεται περισσότερα από 25.000 αιτήματα το χρόνο και εκδίδει περισσότερες από 1000 γνωματεύσεις τον χρόνο, με τη λίστα αναμονής να πλησιάζει τα δύο έτη!

Κατόπιν αιτημάτων, έχουν ήδη παραχωρηθεί η 6η και 8η πτέρυγα στο ΠΙΚΠΑ εκ των οποίων η 8η (ΕΚΚΑ) είναι σε ικανοποιητική κατάσταση, καθώς φιλοξενούσε πριν έναν χρόνο ασυνόδευτα προσφυγάκια. Παρακαλώ εξετάστε το ενδεχόμενο να συνεισφέρει ο Δήμος μας, με ελαφρές τεχνικές εργασίες, ώστε το αμεσότερο δυνατό να μπορέσει να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες του ΚΕΣΥ.

Τέλος, παρακαλώ εξετάστε επίσης το ενδεχόμενο για παραχώρηση μόνιμης στέγης, βάσει και των πρόσφατων παραχωρήσεων χώρων και κτηρίων στον Δήμο μας.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet