Λήξη οκτάμηνης απασχόλησης εργαζομένων στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Λήξη οκτάμηνης απασχόλησης εργαζομένων στον Δήμο Πεντέλης

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, με τους εργαζόμενους στον Δήμο, μέσω οκτάμηνης απασχόλησης (Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ) πραγματοποιήθηκε στις 8:30 το πρωί της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δημαρχείου.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τους εργαζόμενους για τη συνέπεια με την οποία παρείχαν τις υπηρεσίες τους στον Δήμο Πεντέλης, τους ευχαρίστησε και ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή Χρονιά».

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι αντευχήθηκαν «Καλές Γιορτές» και  εξέφρασαν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, τις ευχαριστίες τους στον δήμαρχο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων, Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης, Σεβαστός Βορέας, Λευτέρης Κιτσούλης και Μιχάλης Κολιός, αντίστοιχα, η κα Μανωλία Παπαδάκη από τη Διεύθυνση Διοικητικού που αναπλήρωσε την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης, Παναγιώτα Κουλάκου, οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων του Δήμου: Τεχνικών Υπηρεσιών, Αναστάσιος Χριστίδης, Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας & Λειτουργιών Πόλης, Ιωάννης Ξανθάκος, Προγραμματισμού και Οργάνωσης Πληροφορικής, Ηλεκτρικής Διακυβέρνησης & Διαφάνειας, Ιωάννα Μπούσια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet