Λαϊκή Συσπείρωση: «Ευλογεί τα γένια της με ψηφίσματα η διοίκηση Στεργίου»
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση: «Ευλογεί τα γένια της με ψηφίσματα η διοίκηση Στεργίου»

Η διοίκηση Στεργίου «ευλογεί τα γένια της» σχολιάζει η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης, με επικεφαλής τον Σπύρο Κωνσταντά, αναφορικά με το ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης, με το οποίο ευχαριστεί αιρετούς, υπαλλήλους και εθελοντές του Δήμου που επιχείρησαν κατά του χιονιά (βλέπε δημοσίευμα Δ.Σ. Πεντέλης: Συγχαρητήριο ψήφισμα για όσους επιχείρησαν κατά του χιονιά).

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης:

Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει το ψήφισμα που εξέδωσε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου για να συγχαρεί τη διοίκηση για την επιτυχή, όπως υποστηρίζεται, αντιμετώπιση του χιονιά που έπληξε την πόλη μας. Την ώρα που οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι του Δήμου μας βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη με δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη, την ώρα που η διοίκηση εφαρμόζει πιστά τον Καλλικράτη με ό,τι σημαίνει αυτό για τους εργάτες του Δήμου, την ίδια ώρα που η αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων τείνει να στηρίζεται σε «εθελοντικά σώματα» και όχι σε δημόσιες και δημοτικές, αναβαθμισμένες υπηρεσίες προστασίας των πολιτών, με γενναία κρατική χρηματοδότηση, η διοίκηση Στεργίου βλογάει τα γένια της!

Παράλληλα καταγγέλουμε την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την πλειοψηφία για την απαράδεκτη εισαγωγή στο Δημοτικό Συμβούλιο της 24/02/2014 του ψηφίσματος με τα «συγχαρίκια» -το οποίο δεν είχε καν διαμορφωθεί(!)- ως κατεπείγον(!!!), κάτι που έχει απορρίψει στο παρελθόν για ψήφισμα που η Λαϊκή Συσπείρωση έχει επιχειρήσει να εισάγει για συζήτηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet