Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Θα φέρετε τα ΜΑΤ την επόμενη φορά κ. Κεχαγιά;
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Θα φέρετε τα ΜΑΤ την επόμενη φορά κ. Κεχαγιά;

Με αφορμή την έλευση δυνάμεων της αστυνομίας στο δημαρχείο της πόλης το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουνίου, λόγω της συγκέντρωσης εργαζομένων που απέτρεψαν τη σύγκληση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης, με επικεφαλής τον Σπύρο Κωνσταντά, αναφέρει τα εξής:

Αφού η αντιδήμαρχος κ. Κοσμοπούλου επιτέθηκε πριν μερικές εβδομάδες σε εργαζόμενους της ΔΑΣ-ΟΤΑ, αφού εχθές η διοίκηση δεν κατάφερε να επικυρώσει την ιδιωτικοποίηση της Καθαριότητας (οδοκαθαρισμός και ογκώδη απορρίμματα) στην Οικονομική Επιτροπή, λόγω της παρουσίας εργαζομένων, σήμερα (10/6) αποφάσισαν να φέρουν την αστυνομία!

Η συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου επιστρατεύει τον τσαμπουκά και τον αυταρχισμό για να επιβάλει την εργολαβική σύμβαση του 1.756.708 ευρώ! Αναρωτιόμαστε, την επόμενη φορά θα παρατάξει τα ΜΑΤ κατά των δίκαιων αντιδράσεων των εργαζόμενων;

Οι εργαζόμενοι του Δήμου και ο λαός της Πεντέλης να παλέψουμε για να μην περάσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και οι εργολαβίες, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για μια υπηρεσία καθαριότητας με όλο το απαραίτητο προσωπικό και τον εξοπλισμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet