Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Να μην επαναληφθούν εικόνες όπως εκείνες της προηγούμενης κακοκαιρίας
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Να μην επαναληφθούν εικόνες όπως εκείνες της προηγούμενης κακοκαιρίας

Με αφορμή την κακοκαιρία «Ελπίς», η οποία πλήττει τη χώρα μας, η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης ζητεί από τη δημοτική αρχή να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου «να μην επαναληφθούν εικόνες όπως εκείνες τις προηγούμενης κακοκαιρίας, με σπασμένα δένδρα, διακοπές ηλεκτροδότησης κ.ά.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης αναφέρει σχετικά:

«Οι λαϊκές οικογένειες εξαιτίας των αυξήσεων στις τιμές του ρεύματος, παγώνουν μέσα στα σπίτια τους, αφού δεν τολμούν να ανάψουν τα ηλεκτρικά θερμαντικά μέσα. Το ίδιο ισχύει και για τα καλοριφέρ, αφού το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο έχει φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη, καταδικάζοντας σε ενεργειακή φτώχεια την πλειοψηφία των λαϊκών οικογενειών. 

Ζητάμε η δημοτική αρχή να πάρει όλα τα μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν εικόνες όπως εκείνες της προηγούμενης κακοκαιρίας, σπασμένα δένδρα, διακοπές ηλεκτροδότησης σε πολλές περιοχές του δήμου για μέρες κ.ά.
Να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα, να επιστρατευτεί όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, να συνδράμει η Περιφέρεια άμεσα. Οι ειδικοί προειδοποιούν μέρες τώρα για τη σφοδρή κακοκαιρία και χιονόπτωση που αναμένεται. Δεν θα ανεχθούμε να παραλύσει η ζωή στον Δήμο μας, όπως ακριβώς συνέβη τον Φεβρουάριο του 2021. Ακόμα, καλούμε τη δημοτική αρχή να υιοθετήσει τα αιτήματα των εργαζομένων στον κλάδο του επισιτισμού και να πιέσει το υπουργείο να απαγορεύσει στους εργοδότες να απασχολήσουν διανομείς με μηχανάκι σε ακραίες καιρικές συνθήκες χωρίς απώλεια του ημερομίσθιου ή αντικατάσταση ημερών τακτικής αδείας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet