ΛΑ.ΣΥ. Πεντέλης: Υπερψηφίστηκε η πρότασή μας για τα δημοτικά τέλη
Κοινωνία

ΛΑ.ΣΥ. Πεντέλης: Υπερψηφίστηκε η πρότασή μας για τα δημοτικά τέλη

Για υπερψήφιση της πρότασής της σχετικά με τα δημοτικά τέλη κάνει λόγο η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης στη συνεδρίαση της 4ης Δεκεμβρίου 2020 υπερψήφισε την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης σχετικά με τα δημοτικά τέλη του 2021.

Η πρότασή μας, που υιοθετήθηκε από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, πλην της διοίκησης, είναι η πάγια θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την απαλλαγή των λαϊκών νοικοκυριών από δημοτικά τέλη. Εδώ και χρόνια καταθέτουμε αυτή την πρόταση-διεκδίκηση σε όφελος των δημοτών μας και στον ίδιο δρόμο θα συνεχίσουμε σταθερά.

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η ανάπτυξη αγώνων για πλήρη κατάργηση τελών και φόρων για τις λαϊκές οικογένειες και τους άνεργους, για κατάργηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, για μέτρα προστασίας από την πανδημία και ενίσχυσης εργαζόμενων και επαγγελματιών.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, υπάλληλο, μαγαζάτορα, σε συμπόρευση σε αυτόν τον διεκδικητικό αγώνα που αφορά τη ζωή, το εισόδημα και τα δικαιώματά μας. Άλλωστε αποδεικνύεται ότι μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση αποτελεί τη φωνή του εργαζόμενου και του αυτοαπασχολούμενου μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, με συνέπεια και χωρίς παιχνίδια κάτω από το τραπέζι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet