ΛΑ.ΣΥ. Πεντέλης: H διοίκηση Κεχαγιά «θάφτηκε» στο… χιόνι
Κοινωνία

ΛΑ.ΣΥ. Πεντέλης: H διοίκηση Κεχαγιά «θάφτηκε» στο… χιόνι

Με αφορμή την έλευση της κακοκαιρίας «Μήδεια» και τις ενέργειες του Δήμου Πεντέλης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεών της, η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης κάνει τις δικές τις παρατηρήσεις, σημειώνοντας ότι «η διοίκηση Κεχαγιά “θάφτηκε” στο χιόνι».

Ειδικότερα, η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Τα εκχιονιστικά εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το αλάτι αφέθηκε στην ατομική ευθύνη του καθενός χωρίς σχέδιο και προετοιμασία. Υπήρχε μόνον στην πλατεία της Παλιάς Πεντέλης, γνωστό spot για τα κανάλια…

Το αποτέλεσμα: κεντρικές οδικές αρτηρίες του Δήμου κλειστές. Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα μεγάλο στη Νέα Πεντέλη και στην Παλιά Πεντέλη. Κλαδιά δέντρων πέφτουν πάνω σε αυτοκίνητα, κλείνουν τους δρόμους. Διακοπές ρεύματος παρατηρούνται στα Άνω Μελίσσια αλλά και στην Νέα Πεντέλη.

Η Διοίκηση Κεχαγιά «θάφτηκε» στο χιόνι. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ιδιωτικοποιήσεων, των εργολαβιών, των απολύσεων, της κατεδάφισης των υπηρεσιών του Δήμου.

Την πολιτική τους την πληρώνουμε ακριβά. Να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα, να επιστρατευτεί όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, να συνδράμει η Περιφέρεια άμεσα.

Δεν ανεχόμαστε να παραλύει η ζωή στον Δήμο μας, ένας Δήμος με τον ορεινό όγκο της Πεντέλης στα όρια του, λόγω της χιονόπτωσης που όλοι προέβλεπαν μέρες τώρα. Ως Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης προειδοποιούμε ότι η κατάσταση αύριο Τετάρτη θα είναι χειρότερη λόγω του πρωινού παγετού. Η διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet