Video

Λούνα παρκ Πεντέλης: Υπόθεση-«καρμπόν» με του Ελληνικού – VIDEO

«Αν οι αρμόδιες αρχές είχαν κάνει έγκαιρα το καθήκον τους και είχαν βάλει «λουκέτο» στο παράνομο λούνα παρκ στην Πεντέλη, αντί ν προσπαθούν να… πνίξουν την υπόθεση, ίσως σήμερα να μη θρηνούσαμε το 13χρονο παιδί που χάθηκε στο Ελληνικό». Αυτό ήταν το συγκλονιστικό συμπέρασμα που βγήκε από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στελέχη της δημοτικής παράταξης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Μελίσσια – Ν. Πεντέλη – Πεντέλη, την Παρασκευή 2 Μαΐου, με αφορμή το τραγικό συμβάν στο Ελληνικό, αλλά και την επί χρόνια παράνομη λειτουργία αντίστοιχης επιχείρησης στην πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης, απέναντι ακριβώς από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής! (το θέμα επανέφερε στη δημοσιότητα το enypografa.gr στις 29 Απριλίου, λίγα 24ωρα μετά το δυστύχημα στο Ελληνικό: Ας δούμε άμεσα τι γίνεται με το λούνα παρκ).

Τόσο ο υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Γραφάκος, όσο και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Λάζος, χρησιμοποίησαν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οξείς χαρακτηρισμούς κατά των αρμοδίων της Αυτοδιοίκησης, αλλά και του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, τους οποίους ενώ είχαν ενημερώσει εγκαίρως για την παράνομη εγκατάσταση στην Παλαιά Πεντέλη, αυτοί επέλεξαν να στέλνουν το εν λόγω ζήτημα στις «ελληνικές καλλένδες».

Χαρακτηριστικές ήταν οι αποστροφές περί «επικινδυνότητας» του κ. Γ. Μιχελάκη, περί μπερδέματος «της θέσης του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με αυτήν του γραμματέα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» για τον κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, καθώς και οι καταγγελίες για «λειτουργία παραδιοικητικού κυκλώματος που κουκουλώνει υποθέσεις».

Oι ομιλητές μίλησαν για «υπόθεση-καρμπόν» με αυτή του Ελληνικού, με τη διαφορά ότι στην Πεντέλη ευτυχώς δεν θρηνήσαμε μέχρι σήμερα θύματα. Στα ενδιαφέροντα στοιχεία των τοποθετήσεων ήταν το σύντομο ιστορικό της υπόθεσης, όπως το ανέπτυξε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Νατάσα Κοσμοπούλου (είχε χειριστεί την υπόθεση από τη νομική πλευρά της), η αναφορά στις ευθύνες της διοίκησης του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη (διώκεται ποινικά για τη συγκεκριμένη υπόθεση), καθώς και το γεγονός ότι η επιχείρηση λούνα παρκ στην Πεντέλη ανέστειλε τη λειτουργία της με το που δημοσιοποιήθηκε η τραγωδία στο Ελληνικό…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet