Μελίσσια: Συνάντηση φορέων και σωματείων για συγκρότηση επιτροπής κατά της ακρίβειας
Κοινωνία

Μελίσσια: Συνάντηση φορέων και σωματείων για συγκρότηση επιτροπής κατά της ακρίβειας

Σωματεία και φορείς προσκαλούν την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 19:00, στο Πευκοδάσος Μελισσίων, η Ομάδα Γυναικών Πεντέλης και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου και γύρω περιοχών, προκειμένου να συγκροτηθεί επιτροπή κατά της ακρίβειας.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Όλες και όλοι αγωνιούμε και δεν ξέρουμε πώς θα τα καταφέρουμε με την ακρίβεια που μεγαλώνει. Όλες και όλοι κάθε μέρα που περνάει βασανιζόμαστε και τρομάζουμε όλο και πιο πολύ με τους λογαριασμούς ρεύματος, το κόστος της θέρμανσης, τις τιμές των προϊόντων.

Όλα αυτά έρχονται και προστίθενται στα προηγούμενα βάσανά μας με την πανδημία, με τα σχολεία, με την κατάσταση στις εργασίες μας, με τους χαμηλούς μισθούς και συντάξεις. Δεν πάει άλλο. Δεν θα ανεχτούμε τη μίζερη ζωή ενώ γύρω μας στήνουν χορό τα εκατομμύρια των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων. Δεν πάει άλλο. Δεν θα ανεχτούμε να ζούμε με ψίχουλα, να τελειώνει ο μισθός ενώ απομένει άλλος τόσος μήνας, να επιλέγουμε αν θα έχουμε φως ή αν θα πάμε στο super market».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet