Με διήμερες εκδηλώσεις τίμησε τον Άγιο Γεώργιο ο Σύλλ. «Άγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε»
Κοινωνία

Με διήμερες εκδηλώσεις τίμησε τον Άγιο Γεώργιο ο Σύλλ. «Άγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε»

Ο Μικρασιατικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» διοργάνωσε διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου στη χάρη του προστάτη του στην πλατεία Μικρασιατών της Δ.Κ. Μελισσίων.

Από το απόγευμα του Σαββάτου 22 Απριλίου ξεκίνησε η προετοιμασία του παραδοσιακού φαγητού «Κεσκέκι»  (χυλός από βρασμένο κρέας και σιτάρι), με κορύφωση το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου με τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια τη λιτάνευση της εικόνας του, παρουσία του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου, Παναγιώτη Γκατζόλη, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διοργάνωση και τη λειτουργία τους και έδωσε επίκαιρα πατριωτικά και εθνικά μηνύματα αισιοδοξίας που πηγάζουν από τις Γκιουλμπαξιώτικες ρίζες των δημοτών.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθησαν επίσης οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων, Σάββας Βορέας, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, Λευτέρης Κιτσούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Άντα Μπουσούλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Τίτσα Κυβέλου, Παναγιώτης Μούστρης, πρόεδρος ΟΠΑΘ, Λευτέρης Κοντουλάκος, Ιωάννης Ζώης και Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώργος Βορέας, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων, Απόστολος Φραντζής, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μαγιάτης, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλειος Λάζος, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ, Γιώτα Τσινού, υπεύθυνη του Δ΄ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων και πρόεδρος του Συλλόγου του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ, Αγνή Ζώη, υπεύθυνη Αιμοδοσίας, Ελένη Γκρέτσα και Άννα Βασιλείου, το μέλος του Δ.Σ. της  Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Βασίλειος Κωστόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet