Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία στον Δήμο Πεντέλης

Με επιτυχία διεξήχθη η αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης στις 16 Ιουνίου, όπου συγκεντρώθηκαν 38 φιάλες αίματος. Ήταν η έβδομη των τελευταίων 18 μηνών και η 28η συνολικά.

Σκοπός των τακτικών αιμοδοσιών είναι η ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των Δημοτών, επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου.

Η αιμοληψία διενεργήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από συνεργείο του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», που διασφάλισε την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά και η διοίκηση του Δήμου ευχαριστούν τους εθελοντές αιμοδότες για τη συμμετοχή τους και την προσφορά τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημία της Covid 19. Ευχαριστεί επίσης την ομάδα που είχε την ευθύνη της οργάνωσης της αιμοδοσίας και συγκεκριμένα την υπάλληλο Ντόρα Σαπουνά και τις εθελόντριες, Αγγελική Βλάχου και Μαρία Χατζηνικολάου και τέλος το προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», τις γιατρούς κ.κ. Κουτσογιάννη και Μουρατίδου, καθώς και όλους τους τεχνολόγους και νοσηλευτές.

Δίπλα στους εθελοντές αιμοδότες, στο επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» και στο προσωπικό του Δήμου Πεντέλης βρέθηκε η κ. Κεχαγιά, η οποία είναι και εθελόντρια αιμοδότης, το σύνολο των αντιδημάρχων και ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Καρβουνάκης.

Τέλος, ο Δήμος Πεντέλης ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» για την ευγενική του χορηγία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet