Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Ζωοδόχος Πηγή στα Μελίσσια
Κοινωνία

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Ζωοδόχος Πηγή στα Μελίσσια

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέστηκε και φέτος ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτου Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλου.

Στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Πυροσβεστικού Σώματος, παρευρέθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου–Καψάλης, η περιφερειακή σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής Φωτεινή Βρύνα και ο πρώην βουλευτής Βασίλειος Καπερνάρος. Επίσης παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μπουσίου Ευαγγελία, οι αντιδήμαρχοι Παπακωνσταντίνου ΔημοσθένηςΜπούσουλα Άντα, Τσουχνικάς Ηλίας και Ζώης Ιωάννης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΘ Μπούρας Βασίλειος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βορέας Σεββαστός και Μούστρης Παναγιώτης και η τοπική σύμβουλος Δούκα-Λασηθιωτάκη Μαρία και πλήθος πιστών.

Κατά το διήμερο εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής, πολλοί ήταν και οι επισκέπτες του καθιερωμένου πανηγυριού. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «Η υποδειγματική οργάνωση των εκδηλώσεων και του πανηγυριού, καθώς και η ευσυνειδησία των εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, είχε σαν αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet