Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 25η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 25η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Πεντέλης

Με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Πεντέλης πραγματοποίησε την 25η Εθελοντική Αιμοδοσία, στο δημαρχείο Παλαιάς Πεντέλης, την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, με σκοπό την ενίσχυση της δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των δημοτών.

Εργαζόμενοι και πολίτες, για άλλη μια φορά απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλειά τους, ενισχύοντας έναν σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα αυτήν τη δύσκολη περίοδο και κατόπιν των γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα το τελευταίο διάστημα με την έλευση και εξάπλωση του κορωνοϊού, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Την αιμοληψία υλοποίησε το κινητό συνεργείο του νοσοκομείου «Φλέμινγκ», έπειτα από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στους εθελοντές-αιμοδότες.

Δίπλα στους εθελοντές, στο επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» και στο προσωπικό του Δήμου Πεντέλης βρέθηκε η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά -η οποία είναι εθελόντρια-αιμοδότης-, το σύνολο των αντιδημάρχων και ο γενικός γραμματέας, Γεώργιος Καρβουνάκης.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, ο Δήμος Πεντέλης ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» για την ευγενική του χορηγία, καθώς και την ομάδα των εθελοντών του Δήμου.

Η επόμενη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 κατά τις ώρες 9:30 – 13:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου 15 & Αγ. Γεωργίου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet