Με χορό τίμησε τη Μάχη της Κρήτης ο Σύλλογος «Η Αρετούσα»
Κοινωνία

Με χορό τίμησε τη Μάχη της Κρήτης ο Σύλλογος «Η Αρετούσα»

Γιορτή μνήμης για τη Μάχη της Κρήτης διοργάνωσε το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τελέστηκε επιμνημόσυνος δέηση και κατάθεση στεφάνων από τον πρόεδρο του Συλλόγου Χαράλαμπο Μπουζάκη και τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Ο δήμαρχος Πεντέλης στον χαιρετισμό του εξήρε τον ηρωισμό των Κρητών στην αντιμετώπιση των επίλεκτων μονάδων του ναζιστικού στρατού που επιχείρησαν στο νησί και τόνισε τη σημασία της Μάχης της Κρήτης στην όλη έκβαση του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης οι Κρήτες μέλη του Συλλόγου και πολλοί πολίτες του Δήμου Πεντέλης και όχι μόνο, γλέντησαν με κρητική μουσική, κρητικά εδέσματα και πολύ ρακί.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής πατέρας Ιωάννης Σεββάκης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπουσουλα, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης, ο πρόεδρος Δ.Κ. Μελισσίων Γεώργιος Βορέας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελευθέριος Κιτσούλης, Σεβαστός Βορέας, Δημήτριος Μιχαλέλης και Γεώργιος Δρόσος, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων και μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Γεώργιος Μαγιάτης, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Νικόλαος Οικονομίδης, ο τοπικός Σύμβουλος Νέας Πεντέλης Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, ο υποστράτηγος ε.α Χρήστος Τόιλος και πρώην πρόεδροι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Δήμου Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet