Μηνιαία συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με την εκπαιδευτική κοινότητα
Κοινωνία

Μηνιαία συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με την εκπαιδευτική κοινότητα

Στο πλαίσιο της συνεχής και στενής επαφής με τις κοινωνικές ομάδες, στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαΐου, στο δημαρχείο Πεντέλης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη με την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, η αντιδήμαρχος Παιδείας Άντα Μπούσουλα, ο τοπικός αντιδήμαρχος Μελισσίων Ηλίας Τσουχνικάς, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Δούκα, η αντιπρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, ο διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας, η διευθύντρια Παιδείας, διευθυντές Σχολείων και εκπρόσωποι των  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και της Ένωσης Γονέων.

Ο δήμαρχος Πεντέλης αρχικά αναφέρθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στον προγραμματισμό των συντηρήσεων των σχολικών μονάδων που θα υλοποιηθούν κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Όπως αναφέρεται, «Οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ήδη συγκεντρώσει τα αιτήματα των Σχολικών Μονάδων τα οποία σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων και τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών θα αξιολογηθούν, θα ιεραρχηθούν και θα προωθηθούν για τη σύνταξη σχετικών μελετών από την Τεχνική Υπηρεσία, για όσα τελικά επιλεγούν, σύμφωνα και με τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου. Θα ακολουθήσει εκ νέου συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα».

Επίσης ενημέρωσε ότι την Τρίτη 5 Μαΐου ξεκίνησαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις των σχολείων στο Εργοστάσιο Ανακύκλωσης στην Ελευσίνα και επεσήμανε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον νόμο για την εκμίσθωση των σχολικών κυλικείων και την πρόσληψη των καθαριστριών.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε, επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην αναγκαιότητα οικονομικής στήριξης του Λυκείου Νέας Πεντέλης κατά την περίοδο των Πανελληνίων Εξετάσεων, λόγω του ότι θα λειτουργήσει πρώτη φορά ως εξεταστικό κέντρο, καθώς και στην αναγκαιότητα στήριξης και ενίσχυσης της Φιλαρμονικής του Δήμου με νέους μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet