Μια πρωτοχρονιάτικη πίτα αφιερωμένη στον Εθελοντή Αιμοδότη
Κοινωνία

Μια πρωτοχρονιάτικη πίτα αφιερωμένη στον Εθελοντή Αιμοδότη

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εθελοντή Αιμοδότη πραγματοποιήθηκε από τη Δομή Αιμοδοσίας του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη την υπεύθυνη της Αιμοδοσίας, Αγνή Ζώη, για την εθελοντική της προσφορά και την άριστη λειτουργία της δομής, στοιχεία που, όπως ανέφερε, συνάδουν απόλυτα με τη φιλοσοφία και τις θέσεις της διοίκησης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο διευθυντής – επιστημονικός υπεύθυνος της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ», Σωτήριος Παγώνης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Άντα Μπούσουλα, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Άγγελος Παλαιοδήμος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καίτη Μασμανίδου, Λευτέρης Κιτσούλης, Τούλα Κατοίκου, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, η πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σίσσυ Ντούρη, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώτα Τσινού, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet