Μπροστά Μαζί: Η δημοτική αρχή Πεντέλης αρχίζει να… εξαφανίζει και βαγόνια
Κοινωνία

Μπροστά Μαζί: Η δημοτική αρχή Πεντέλης αρχίζει να… εξαφανίζει και βαγόνια

Για την καταστροφή ενός βαγονιού τρένου του 1937 που βρισκόταν στο δημοτικό οικόπεδο της οδού Κοτζιά κατηγορεί τη δημοτική αρχή Πεντέλης η παράταξη Μπροστά Μαζί Πρωτοβουλία Πολιτών.

Μάλιστα, η δημοτική παράταξη ζητά να μάθει αν η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε σε κάποιο Τοπικό ή Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και τον λόγο που εμφανίστηκε ιδιωτική εταιρεία ανακύκλωσης για να μαζέψει τα σίδερα, αντί για την εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο Δήμος.

Συγκεκριμένα, η παράταξη αναφέρει:

«Όλα τα έχουν λύσει, το βαγόνι τους πείραξε. Η καταστροφική διοίκηση Κεχαγιά χτύπησε για άλλη μια φορά. Αφού έχει λύσει όλα τα προβλήματα του Δήμου Πεντέλης, έκλεισε την πτέρυγα Μπόμπολα, όπου ο ΕΟΔΥ την είχε υποδείξει για πτέρυγα 80 κλινών Covid, κάνοντάς την αίθουσα προσχολικής αγωγής για 25 παιδιά, πληρώνοντας 17.800 ευρώ τον μήνα στον ΕΦΚΑ και έχοντας ήδη σπαταλήσει 250.000 ευρώ για επισκευές, έφερε ιδιώτες στην καθαριότητα, δίνοντάς τους 3.000.000 ευρώ, ενώ οι δημότες τους βλέπουν στη χάση και στη φέξη. Έφερε ιδιωτική security δίνοντάς τους 800.000 ευρώ, αλλά οι βανδαλισμοί και οι κλοπές συνεχίζονται. Έφερε πρόσθετη security για την έκταση του ΝΙΕΘ (Πρώην Νοσοκομείο Εργατών Θαλάσσης), δίνοντάς τους 24.000 ευρώ τον μήνα, ενώ η ανομία στον συγκεκριμένο χώρο δίνει και παίρνει. Προσπάθησε να ξεπουλήσει τον οικισμό της Νταού Πεντέλης στην Ραφήνα και του Άγιου Δημήτριου στον Γέρακα, τώρα ήρθε η ώρα να αρχίζει να εξαφανίζει και βαγόνια.

Αφού λοιπόν έφτιαξε όλα αυτά ήρθε η ώρα να εξαφανιστεί μέσα σε μια μέρα από τη δημοτική κοινότητα Πεντέλης, και συγκεκριμένα από το δημοτικό οικόπεδο της οδού Κοτζιά, ένα βαγόνι τρένου του 1937, οπού με χρήματα του «Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού» (ΣΕΟ) στέγαζε τα γραφεία του έως και το 2000.

Μετέπειτα στεγάζονταν τα γραφεία Αθλητικού Συλλόγου έως και την ημέρα της εξαφάνισης του βαγονιού.

Εντύπωση, δε, μας προκαλεί ότι εμφανίστηκε ιδιωτική εταιρεία ανακύκλωσης για να πάρει τα σίδερα. Αναρωτιόμαστε λοιπόν με ποια άδεια Τοπικού ή Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η καταστροφή του βαγονιού από τον συγκεκριμένο χώρο;

Με ποια άδεια Τοπικού ή Δημοτικού συμβουλίου δόθηκε η “λεία” σε ιδιωτική εταιρεία του Γέρακα και όχι στην εταιρεία που έχει σύμβαση ο Δήμος Πεντέλης για να αποσύρει τα εγκαταλελειμμένα οχήματα;

Ποιος εισέπραξε τα χρήματα από την ανακύκλωση, ο Δήμος Πεντέλης, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ή κάποιο αόρατο χέρι;

Υ.Γ. Αντίστοιχη περίπτωση έχει συμβεί προ λίγων μηνών στο κοιμητήριο Μελισσίων, όπου “εξαφανίστηκαν” μεταλλικοί κάδοι σκουπιδιών.

Είστε επικίνδυνοι για την πόλη. Το μόνο που σας συμβουλεύουμε να κάνετε είναι να μαζεύετε τα πράγματά σας, γιατί οι δημοτικές εκλογές του 2023 είναι πολύ κοντά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet