Νέες συστάσεις του Δήμου Πεντέλης προς τους δημότες για την απόθεση απορριμμάτων
Κοινωνία

Νέες συστάσεις του Δήμου Πεντέλης προς τους δημότες για την απόθεση απορριμμάτων

Μετά τις αυστηρές συστάσεις του αντιδημάρχου Καθαριότητας Πρασίνου και Υποδομών, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, προς τους κατοίκους Πεντέλης αναφορικά με την απόθεση ογκωδών απορριμμάτων, μπαζών, επίπλων και στρωμάτων, η δημοτική αρχή επανέρχεται με νέα ανακοίνωση στην οποία, απευθυνόμενη προς τους δημότες, αναφέρει – γνωστοποιεί τα κατωτέρω:

«Πριν από 15 μέρες, ζητήσαμε τη βοήθειά σας στη διαχείριση ειδικών κατηγοριών ογκωδών απορριμμάτων.

»Υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να μας ενημερώνετε όταν:

  • Θέλετε να βγάλετε κλαδιά.
  • Θέλετε να βγάλετε έπιπλα και στρώματα.
  • Θέλετε να βγάλετε ογκώδη αντικείμενα.

»Δυστυχώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που αυτά δεν τηρήθηκαν».

Στη συνέχεια της ίδιας ανακοίνωσης ο Δήμος Πεντέλης ενημερώνει τους πολίτες για τα εξής:

  • Η υπηρεσία Καθαριότητας θα συλλέγει μπάζα, ογκώδη, έπιπλα και στρώματα μόνο κάθε Τρίτη και Παρασκευή το πρωί, κατόπιν προηγούμενης ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο δημότη στους τηλ. αριθμούς 213 2050098-99. Επιπροσθέτως οι δημότες καλούνται να αφήνουν τα απόβλητα αυτά το νωρίτερο το βράδυ της Δευτέρας ή της Πέμπτης.
  • Να μην αφήνονται κατά αυτήν την περίοδο κομμένα κλαδιά και κηπαία υπολείμματα. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο είναι απαραίτητο, τότε απαραίτητη είναι και η προηγούμενη επικοινωνία με το γραφείο δημότη.
  • Να τοποθετούνται μέσα στους κάδους τα απορρίμματα και τα ανακυκλώσιμα υλικά. Υλικά εκτός κάδων είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

«Οι στιγμές που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι πράγματι πρωτόγνωρες για όλους μας. Παρ’ όλα αυτά τα στελέχη της δημοτικής αρχής και οι υπάλληλοι του Δήμου καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να προστατεύσουν τους πολίτες από την κρίση που καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε» σημειώνει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet