Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: «Όχι» στα σχέδια για ΣΜΑ-«χωματερή» στο κοιμητήριο Μελισσίων
Κοινωνία

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: «Όχι» στα σχέδια για ΣΜΑ-«χωματερή» στο κοιμητήριο Μελισσίων

«Άλλη μια σημαντική ήττα υπέστη η διοίκηση της δημάρχου Πεντέλης, Δήμητρας Κεχαγιά, αυτήν τη φορά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου», όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Φειδοπιάστη.

Ειδικότερα, ο συνδυασμός σημειώνει κατωτέρω της ανακοίνωσης:

Αν και η ίδια και η δημοτική ομάδα της -πλην ενός- επέλεξαν να «μείνουν στα αποδυτήρια» και να μην κατέβουν στο «γήπεδο», τελικώς δεν κατάφεραν να αποφύγουν τη… συντριβή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης, με 16 θετικές ψήφους, είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «Όχι» στα σχέδια για τη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο κοιμητήριο Μελισσίων, μέσα σε αναδασωτέα περιοχή, η οποία ανήκει στη ζώνη προστασίας του Πεντελικού. Παράλληλα, ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα η κρυφή αλληλογραφία της διοίκησης με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ώστε να μάθουν οι δημότες ποιοι και με ποιον τρόπο μεθόδευσαν την απαράδεκτη επιλογή να δημιουργηθεί «χωματερή» στον συγκεκριμένο προστατευόμενο χώρο.

Όσο για κάποιους συνδιοικούντες που, όπως το είχαμε προβλέψει άλλωστε, εξάντλησαν τους «λεονταρισμούς» τους στα δήθεν καταγγελτικά δελτία Τύπου, αλλά στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν τόλμησαν να ψηφίσουν την πρόταση των τεσσάρων παρατάξεων (Δημοτική Συμμαχία, Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, Μπροστά Μαζί και Πεντέλεθεν), προβάλλοντας «προφάσεις εν αμαρτίαις», τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.

Την κυρία δήμαρχο, θα τη συμβουλεύαμε αντί να χάνει τον χρόνο της προσπαθώντας να ακυρώσει στα… χαρτιά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να ετοιμάζει την άμυνά της απέναντι στα κύματα αντιδράσεων και διαμαρτυριών που ξεσηκώνει η παράνομη και αντιπεριβαλλοντική πολιτική της στον Δήμο.

Η παράταξή μας θα στηρίξει δυναμικά και θα βρεθεί στο πλευρό όλων εκείνων που είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν το σχέδιο μετατροπής του χώρου στο κοιμητήριο Μελισσίων σε «χωματερή» με τη «σφραγίδα» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet