Νέο παρκέ, νέο όνομα και αθλητική γιορτή στο Κλειστό Μελισσίων
Αθλητισμός

Νέο παρκέ, νέο όνομα και αθλητική γιορτή στο Κλειστό Μελισσίων

Ένα ακόμη έργο παραδίδεται από τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά στην αθλητική οικογένεια του Δήμου Πεντέλης. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, το νέο παρκέ δάπεδο στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων του Δήμου, που φέρει το όνομα του δημότη Πεντέλης παραολυμπιονίκη Παναγιώτη Τριανταφύλλου, παραδίδεται κι επίσημα στις ομάδες της πόλης, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 (ώρα προσέλευσης 17:30).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι πολίιτες θα γνωρίσουν την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με αμαξίδιο, θα απολαύσουν τα παιδιά στο mini τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών και στους διαγωνισμούς βολών, θα γνωρίσουν σπουδαίους Ολυμπιονίκες και όλοι μαζί θα υποδεχτούν τον Αϊ Βασίλη με μουσική και δώρα.

Η γιορτή αυτή φέρει κι ένα φιλανθρωπικό μήνυμα: Κινητή Μονάδα του Συλλόγου της «Ελπίδας» θα παρίσταται για τους δημότες Πεντέλης που θα θελήσουν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, προς αρωγή των καρκινοπαθών παιδιών που αγωνίζονται να κερδίσουν το «Ροζ Φύλλο του Αγώνα» της ζωής τους.

Το ροζ φύλλο του κάθε αγώνα μπάσκετ αποτελεί το σύμβολο της νίκης, καθώς είναι το απόκομμα της γραμματείας αγώνων με τα στατιστικά του αγώνα που λαμβάνει η νικήτρια ομάδα. Ως εκ τούτου, το τουρνουά του «Ροζ Φύλλου του Αγώνα της Ζωής» συμβολίζει τον αγώνα που δίνουμε όλοι μας σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας για να κερδίσουμε αυτά που είναι πιο πολύτιμα για τη ζωή μας, όπως η υγεία, το δικαίωμα στη ζωή, στην άθληση, στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. «Να είμαστε όλοι εκεί» σημειώνει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet